Kollumer Feest Commissie zoekt collectanten

Geplaatst op: 03-07-2024
Kollumer Feest Commissie zoekt collectanten

De Kollumer Feest Commissie gaat van 15 tot 23 juli 2024 voor het eerst collecteren. Dit gaan we doen, door langs deuren te gaan om te collecteren voor festiviteiten 2024/2025 tijdens de Kollumer Kaasdagen & het Bouwvakfeest in Kollum. Met uw bijdrage kunnen we de buiten festiviteiten blijven organiseren en veelal gratis toegankelijk houden.

Lees meer
Versierde optocht Kollum 2025

Geplaatst op: 03-07-2024 Versierde optocht Kollum 2025

Geweldig nieuws! Het Oranje Comite Kollum presenteert met trots: De Versierde optocht 2025! Wanneer? Zaterdag 19 april 2025. Wat? Een spetterende optocht met kleurrijke wagens, creatieve fietsers en enthousiaste lopers.

Lees meer
Kollumer Kaasdagen groot succes!

Geplaatst op: 02-05-2024 Kollumer Kaasdagen groot succes!

Wat een gezelligheid in Kollum tijdens de Kollumer Kaasdagen welke werd gehouden van 19 tot 27 april 2024. Meer dan een week allemaal activiteiten, voorstellingen, en feesten!! Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken, de Kollumer Feest Commissie, alle vrijwilligers, deelnemers van de activiteiten, medewerkers, en natuurlijk al onze bezoekers die massaal naar Kollum kwamen!

Lees meer
Avond vol show, muziek en dans met TLM

Geplaatst op: 26-02-2024 Avond vol show, muziek en dans met TLM

Vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 februari organiseerde Tamboer-, Lyra- en majorettekorps (TLM) Kollum ook dit jaar weer twee muzikale avonden. Op vrijdag en zaterdagavond werd door de leden van TLM in Theater De Colle in Kollum weer een spetterende avond vol show, muziek en dans neergezet.

Lees meer
Smaken gezocht voor Afhaalverhalen

Geplaatst op: 25-02-2024 Smaken gezocht voor Afhaalverhalen

Afhaalverhalen wordt een voorstelling in 6 dorpen in Friesland: Kollum, Beetsterzwaag, Opeinde, Gorredijk, Akkrum en Workum. Tijdens de voorstelling gaat het publiek met elkaar aan tafel en maken ze via kleine gerechtjes kennis met verhalen, rituelen en gebruiken uit de verschillende culturen.

Lees meer

AGENDA

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 22 tot 24 augustus 2024.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum