Overhandiging boek aan Kollumer museum Mr. Andreae

Geplaatst op: 28-08-2022
Overhandiging boek aan Kollumer museum Mr. Andreae

Op vrijdag 26 augustus heeft de heer Siebren van der Zwaag het Kollumer Museum Mr. Andreae een exemplaar van het onlangs verschenen omvangrijke boek Geschiedenis van de veehandel en de veemarkten in Friesland overhandigd.

Lees meer
Bouwvakfeest 2022 groot succes!

Geplaatst op: 27-08-2022 Bouwvakfeest 2022 groot succes!

Van 18 tot 20 augustus 2022 hebben we een geweldig Bouwvakfeest gehad in Kollum! Drie dagen feest met activiteiten voor jong en oud! Bezoekers, deelnemers, HIM feestcommissie, Oranje Comité Kollum, Beweegcentrum Balanza, Brommer Vrienden Kollum, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die we vergeten zijn, heel veel dank en graag tot volgend jaar!! Het was ronduit geweldig!

 

Lees meer
Kollumer ondernemers heten Story Station- gasten welkom met goodiebag

Geplaatst op: 21-06-2022 Kollumer ondernemers heten Story Station- gasten welkom met goodiebag

Op Camping It Dreamlân in Kollumerpomp staat sinds vorig jaar de Story Station. Eigenaren Robert de Wit en Minke Schouten stelden deze vorig jaar gratis ter beschikking aan mensen uit de kunst- en cultuursector die door de corona zo hard werden getroffen.

Lees meer
Haring Party ‘T Kollumer Fiskje

Geplaatst op: 13-06-2022 Haring Party ‘T Kollumer Fiskje

Aanstaande woensdag 15 juni is de nieuwe haring er weer! Dit word feestelijk gevierd op de Voorstraat in Kollum bij ‘T Kollumer Fiskje op zaterdag 18 juni van 13.00 tot 16.00 uur. Een haringkar mag niet ontbreken waar de haring vers van het mes voor u word bereid. Shantykoor de beurtskippers komen zingen en er is een springkussen voor de kinderen.

Lees meer
Avondvierdaagse feestelijke afgesloten in Kollum

Geplaatst op: 04-06-2022 Avondvierdaagse feestelijke afgesloten in Kollum

Donderdag 2 juni werd de avondvierdaagse in Kollum op een feestelijke manier afgesloten. Op de Voorstraat waren een aantal verrassingen, bij speciaalzaak Hilboezen kreeg men een traktatie en iedereen werd op een ijsje getrakteerd bij lunchroom De Pruttelpot, bij de kerk stond een draaiorgel om het wat op te vrolijken.

Lees meer

AGENDA

Zaterdag 08 Oktober

Veel Spaβ op Oktoberfest Kollum

Op zaterdag 08 oktober 2022 kunnen de dirndl of lederhose weer uit de kast met het grootse Oktoberfest in Kollum. Met echte bierpullen, skihut und Heidi’s zijn de omstandigheden meer dan goed om heel veel Spaβ te maken. Dit alles in de sfeervolle mega feesttent aan de Hesseweg in Kollum.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum