COMMISSIELEDEN GEZOCHT!

Geplaatst op: 26-01-2023
COMMISSIELEDEN GEZOCHT!

Voor het organiseren van de “Kollumer Kat Dagen” en het “Bouwvakfeest”, is de feestcommissie Kollum op zoek naar een aantal nieuwe commissieleden met initiatief en creativiteit. Ben jij enthousiast en wil je graag aansluiten bij de feestcommissie in Kollum? Heb jij leuke ideeën, wil je zeker helpen? Meld je snel aan

Lees meer
Nij Talint Orkest De Grutte Earen

Geplaatst op: 12-01-2023 Nij Talint Orkest De Grutte Earen

Heb je altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! Op zaterdagochtend 25 maart 2023 is de eerste van tien repetities van Nij Talint Orkest De Grutte Earen, een superleuk muziekproject voor volwassenen.

Lees meer
Prijswinnaars decemberactie HIM Kollum

Geplaatst op: 05-01-2023 Prijswinnaars decemberactie HIM Kollum

Dinsdagavond 3 januari trok notaris P. Kluitenberg uit Kollum in de Paradiso Bar in Kollum de prijswinnaars onder toeziend oog van de HIM. Vanaf 1 december maakten alle bezoekers van winkels aangesloten bij de ondernemersvereniging HIM in Kollum kans op mooie prijzen.

Lees meer
Feestelijke sleutel overdracht kapsalon Johan

Geplaatst op: 28-12-2022 Feestelijke sleutel overdracht kapsalon Johan

Onder grote belangstelling werd zaterdagavond 24 december de sleutel overhandigd van de kapsalon Johan aan Gea Idsardi – Wielstra. Na 28 jaar kapsalon Johan in Kollum te hebben gerund, gaat Johan van der Meer het wat rustiger aan doen.

Lees meer
Kollumer Decemberactie

Geplaatst op: 05-12-2022 Kollumer Decemberactie

Het is sfeervol winkelen in Kollum. En het is helemaal gezellig als de feestverlichting de straten van het centrum siert en men kans maakt op mooie cadeaus in de decembermaand! Er wordt dit jaar een extra grote prijzenpot vol (hoofd)prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers.

Lees meer

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum