DE waardepunten voor Voedselbank Kollumerland

Geplaatst op: 28-11-2023
DE waardepunten voor Voedselbank Kollumerland

De hele maand december worden DE waardepunten ingezameld voor de voedselbank in Kollum. Met de opbrengst hiervan krijgt de voedselbank van Douwe Egberts pakken koffie waarvan de klanten het komende jaar profiteren.

Lees meer
Kollum zoekt standhouders voor “Kerstmarkt”

Geplaatst op: 28-11-2023 Kollum zoekt standhouders voor “Kerstmarkt”

Voor vrijdag 15 december is ondernemersvereniging HIM op zoek naar standhouders voor de Kerstmarkt in Kollum. Van 13.00 tot 20.00 uur is het “Kerst” in het centrum van Kollum! Niet een standaard kerstmarkt, maar een kerstbeleving voor jong en oud waarbij alles kerstsfeer uitstraalt.

Lees meer
Jou in bern in boek fiert 17e edysje yn Kollum!

Geplaatst op: 21-11-2023 Jou in bern in boek fiert 17e edysje yn Kollum!

Alle jierren krije alle bern fan groep 5 yn de gemeente Noardeast-Fryslân en Achtkarspelen in Frysk boek kado fan de twa gemeenten en de Bibliotheken Noord Fryslân. Dit jier is de 17e edysje fan Jou in bern in boek. Op 10 novimber rikten wethâlders Sierd Vegelin en Hanneke Joustra yn Kollum it earste boek fan de 17e edysje út.

Lees meer
Intocht Sinterklaas in Kollum

Geplaatst op: 21-11-2023 Intocht Sinterklaas in Kollum

Sinterklaas en z’n Pieten kwamen zaterdagmiddag aan met de boot in Kollum. De goedheiligman werd verwacht op de Ooster- en Westerdiepswal en hartelijk welkom geheten door het Sinterklaas Comité.

Lees meer
Doneer je cadeaukaart “Geniet van ’t Goede” aan de Voedselbank!

Geplaatst op: 31-10-2023 Doneer je cadeaukaart “Geniet van ’t Goede” aan de Voedselbank!

Ook dit jaar ontvangen alle deelnemers van de Postcode Loterij een cadeau kaart van € 12.50 voor het kopen van vegetarische producten bij de AH supermarkt. In 2022 heeft de Voedselbank Kollumerland een groot aantal van deze cadeau kaarten mogen ontvangen en daar hebben ze goede voedzame producten voor kunnen kopen.

Lees meer

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum