Kollumer Kaasdagen groot succes!

Geplaatst op: 02-05-2024
Kollumer Kaasdagen groot succes!

Wat een gezelligheid in Kollum tijdens de Kollumer Kaasdagen welke werd gehouden van 19 tot 27 april 2024. Meer dan een week allemaal activiteiten, voorstellingen, en feesten!! Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken, de Kollumer Feest Commissie, alle vrijwilligers, deelnemers van de activiteiten, medewerkers, en natuurlijk al onze bezoekers die massaal naar Kollum kwamen!

Lees meer
Avond vol show, muziek en dans met TLM

Geplaatst op: 26-02-2024 Avond vol show, muziek en dans met TLM

Vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 februari organiseerde Tamboer-, Lyra- en majorettekorps (TLM) Kollum ook dit jaar weer twee muzikale avonden. Op vrijdag en zaterdagavond werd door de leden van TLM in Theater De Colle in Kollum weer een spetterende avond vol show, muziek en dans neergezet.

Lees meer
Smaken gezocht voor Afhaalverhalen

Geplaatst op: 25-02-2024 Smaken gezocht voor Afhaalverhalen

Afhaalverhalen wordt een voorstelling in 6 dorpen in Friesland: Kollum, Beetsterzwaag, Opeinde, Gorredijk, Akkrum en Workum. Tijdens de voorstelling gaat het publiek met elkaar aan tafel en maken ze via kleine gerechtjes kennis met verhalen, rituelen en gebruiken uit de verschillende culturen.

Lees meer
De Voedselbank Kollumerland is verhuisd

Geplaatst op: 09-02-2024 De Voedselbank Kollumerland is verhuisd

De Voedselbank Kollumerland is per 1 februari verhuisd naar het adres: Eskesstraat 50a, 9291 GZ in Kollum.

Lees meer
Wie is de enige echte Alleskunner van Kollum?

Geplaatst op: 29-01-2024 Wie is de enige echte Alleskunner van Kollum?

Bijna elke familie, vriendenclub of vereniging heeft er wel één: iemand die denkt overal de beste in te zijn. In Kollum gaan ze op woensdag 24 april 2024 uitmaken wie daar de enige echte Alleskunner is. De Kollumer Feest Commissie heeft uitdagende opdrachten.

Lees meer

AGENDA

Met trots kondigt de Kollumer Tennis en Padelclub de 40e editie van het Midzomertoernooi aan, dat plaatsvindt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juni 2024. Al sinds 1983 wordt dit gezellige toernooi georganiseerd rond de langste dag van het jaar.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum