Gezellige drukte in Kollum

Terug naar homepagina

Gezellige drukte in Kollum

Geplaatst op: 21-07-2020

KOLLUM – Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek. Dit kan omdat de corona maatregelen verder zijn versoepeld. Het feestelijke programma in Kollum startte op zaterdag 18 juli van 11 tot 16 uur met het trio ‘jongens van de muziek’. Het akoestisch trio zijn Rob, Ronald en Titus. Drie sympathieke en zeer ervaren muzikanten die de hele Voorstraat bezochten in Kollum. Door het mooie weer was er een gezellige drukte veel camping bezoekers die de gezelligheid op zochten en een terrasjes.

kijk voor meer activiteiten op www.beleefkollum.nl/agenda

20200718-voorstraat-Kollum-2

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Vrijdag 13 Augustus

Jaarmarkt Centrum Kollum

Tot onze grote spijt gaat het zomerprogramma i.v.m. de maatregelen omtrent corona niet door. Alleen de jaarmarkt gaat wel door, zonder entertainment (Bertus Sipma). De grote bingoshow gaan we wederom online doen, de exacte datum is nog niet bekend.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum