Agenda

Spokentocht Kollum (25 okt. 2019)

In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken op vrijdag 25 oktober 2019 de meest enge karakters tijdens de horrortocht van Kollum. Een griezelige tocht met een gezellige afterparty! Het thema van deze eerste spokentocht is “The Clinic”. Lees meer… 

Optocht Sint Maarten (11 nov. 2019)

Doe jij ook weer mee aan de gezelligste Sint Maarten optocht van het jaar? Haal je lampion maar alvast te voorschijn… Vaste traditie in Kollum is de lampionnenoptocht. Met heel veel gekleurde lampjes, kinderen en na afloop voor de kinderen wat lekkers!!! Lees meer…

The ultimate Santa Claus run (21 dec. 2019)

Pak je agenda en noteer: Zaterdagmiddag 21 december 2019, 16.30 uur the ultimate Santa Claus 551m run in Kollum with a snowy afterparty! Meer informatie volgt binnenkort, maar like and tag nu alvast al je vrienden die met je mee moeten lopen!

 Agendapunten doorgeven kan via info@beleefkollum.nl 

AGENDA

In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken op vrijdag 25 oktober 2019 de meest enge karakters tijdens de horrortocht van Kollum. Een griezelige tocht met een gezellige afterparty! Het thema van deze eerste spokentocht is “The Clinic”.

Intocht Sinterklaas 2019

Intocht Sinterklaas 2019

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum