Winkels weer open voor afhalen bestellingen

Terug naar homepagina

Winkels weer open voor afhalen bestellingen

Geplaatst op: 10-02-2021

KOLLUM – Winkels die geen essentiële producten verkopen mogen vanaf woensdag open voor het afhalen van online of telefonisch bestelde producten. Dat wordt click and collect genoemd. Er moet minimaal vier uur zitten tussen het bestellen en afhalen, om funshoppen te voorkomen. Winkels waren sinds half december gesloten, toen de tweede lockdown in Nederland inging. Daarvan waren onder meer supermarkten en apotheken uitgezonderd.

Bouwmarkten mochten al eerder bestellingen laten afhalen omdat ze producten verkopen die nodig zijn voor reparatiewerkzaamheden in en aan het huis. Nu mogen ook alle andere winkels weer open voor bestellen en afhalen. We hopen dat iedereen hier volop gebruik van gaat maken.

U vind hier alle HIM winkeliers met alle online of telefoongegevens.  

20191030 Kollum 406

AGENDA

Donderdag 18 Augustus

Bouwvakfeest Kollum 2022

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 18 tot 20 augustus 2022.

Bouwvakfeest 2022

Bouwvakfeest 2022

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum