Werkzaamheden aan het Hertenkamp

Terug naar homepagina

Werkzaamheden aan het Hertenkamp

Geplaatst op: 07-04-2018

KOLLUM – Het hertenkamp Kollum valt onder de verantwoordelijkheid van Plaatselijk Belang Kollum. Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het realiseren van een speeltuin op het terrein van het hertenkamp.

Dagelijks brengen heel veel mensen een bezoek aan ons hertenkamp. Het doel van Plaatselijk Belang Kollum is om het hertenkamp te laten uitgroeien tot 1 van de ontmoetingsplaatsen in Kollum. Het hertenkamp bestaat uit 3 delen. 1 openbaar gedeelte (kantine/speeltuin/fruitbomen) en 2 met hekken afgeschermde dierenverblijven. De wens was om 1 van deze afgeschermde verblijven toegankelijk te maken voor publiek. Dat wil zeggen het toegangshek verwijderen, het aanleggen van een verhard voetpad in combinatie met verschillende verblijven.

Op deze manier kunnen de bezoekers (jong en oud) dichter of zelfs tussen de verschillende dieren kunnen komen. 2017 hebben we gebruikt om voor dit plan gelden aan te trekken. De nieuwe opstelling gaat naadloos aansluiten op de omgeving van het hertenkamp (Witwaterbos & Wilhelminapark) en ook in het realiseren van onze doelstelling. Inmiddels zijn de werkzaamheden gestart over enkele weken hopen ze u het resultaat te kunnen tonen.

IMG_6850-1024x587

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Dinsdag 30 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni organiseert Balanza Beweegcentrum de traditionele avondvierdaagse in Kollum! We starten dinsdag 30 mei om 18.00 uur op de parkeerplaats achter het Beweegcentrum aan de Voorstraat 32 in Kollum. Er is elke avond een route van 5 km en een route van 10 km uitgestippeld.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum