Welkom in Kollum

Terug naar homepagina

Welkom in Kollum

Geplaatst op: 02-08-2022

KOLLUM – Namens ondernemersvereniging de H.I.M. verwelkomen wij u graag in het centrum van Kollum. Van 18 t/m 20 augustus staan weer de einde bouwvakactiviteiten gepland. Het laatste weekend van de bouwvak vakantie staat bekend als een weekend vol gezelligheid in Kollum. Ook dit jaar is het weer gelukt door diverse vrijwilligers om een fantastisch gevarieerd programma te maken. Onze dank naar deze club enthousiastelingen die vrije tijd hebben ingeleverd om leuke activiteiten te organiseren voor bewoners en bezoekers van ons mooie Kollum. Zonder sponsoren was dit evenement ook zeker niet mogelijk geweest, iedereen bedankt!

Kollum profiteert de laatste jaren steeds meer van het groeiende aantal toeristen. Mooie campings in de regio, groeiend aantal b&b`s en een prachtige vaarroute zorgen ervoor dat onze regio steeds meer gewaardeerd wordt bij onze bezoekers. Ook deze bezoekers nodigen wij van harte uit om tijdens deze gezellige dagen het centrum te bezoeken en deel te nemen aan de activiteiten!

Wij wensen jullie allemaal veel plezier en gezelligheid.

Leden en bestuur ondernemersvereniging de H.I.M. Kollum

Klik hier voor meer info & programma

AGENDA

Donderdag 18 Augustus

Bouwvakfeest Kollum 2022

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 18 tot 20 augustus 2022.

Bouwvakfeest 2022

Bouwvakfeest 2022

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum