Wegwijs in Kollum dankzij infoboekje

Terug naar homepagina

Wegwijs in Kollum dankzij infoboekje

Geplaatst op: 15-05-2017

KOLLUM – Age-Harm Hilboezen overhandigde op vrijdagmiddag 15 mei het eerste exemplaar van het nieuwe ‘Welkom in Kollum’-boekje aan wethouder Jelle Boerema en Halbe Bosgraaf namens de ondernemersvereniging Kollum. In deze vorm wordt het infoboekje nu voor de tweede keer uitgegeven. Daarvoor bracht de Ondernemersvereniging HIM jaarlijks een folder uit. De boekjes worden verspreid onder bezoekers, die verblijven en overnachten op campings, jachthavens, Bed & Breakfast of bungalowparken in de regio.

Het informatieboekje is dit jaar verder verbeterd. De informatie wordt overzichtelijk aangeboden en op een plattegrond worden de markante en interessante plekken uitgelicht. ‘Met dit handzame informatieboekje wordt het bezoekers makkelijk gemaakt om gastvrij Kollum te ontdekken’, aldus wethouder Boerema. Het boekje wordt gemaakt door het Kollumse bedrijf Muskiteers van Age-Harm Hilboezen.

De gemeente Kollumerland c.a. ondersteunt het initiatief en heeft een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling ervan. Het doel is om meer bezoekers naar Kollum en de regio te trekken. Het boekje is op meerdere plaatsen gratis te verkrijgen zoals bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Kollum (Voorstraat 93).

© Foto: Ferdie van den Brink

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum