Geslaagde viswedstrijd voor de jeugd in Kollum

Terug naar homepagina

Geslaagde viswedstrijd voor de jeugd in Kollum

Geplaatst op: 08-09-2021

KOLLUM – Zaterdagmiddag 11 september was er een viswedstrijd voor de jeugd tot 14 jaar. De wedstrijd werd georganiseerd door ’t Kollumer Fiskje, Dierenspeciaalzaak Numan en de HIM. De viswedstrijd werd gehouden in het centrum (op de wallen). Er waren 30 enthousiaste kinderen. Veel ouders met kleine kinderen.

De begeleiding van de jeugd was in professionele handen van de jeugdcommissie van HSV Leeuwarden. De kinderen kregen veel tips over het vissen. De vissen werden tijdens de wedstrijd constant gemeten zodat de vissen meteen weer konden teruggezet. De organisatie kan terug kijken op een geslaagde middag.

Winnaars waren:

Kinderen 2 t/m 8 jaar 1e prijs: Jesper Sipma 9 vissen, 2e prijs: Luuk de Bruin 8 vissen en 3e prijs: Djurre, Indy May, Jitse en Esmee 2 vissen

Kinderen 9 t/m 14 jaar 1e prijs: Nick Agema 15 vissen, 2e prijs: Jans Roffel 8 vissen en 3e prijs: Riemer Beets en Hindrik Poelstra 6 vissen

AGENDA

Op 22 en 23 oktober 2021 zal in de Campus Kollum de eerste Bedrijven Expo Noardeast-Fryslan (BEN) plaatsvinden. De BEN-dagen zijn voor bedrijven, instellingen en overheden uit Noordoost-Friesland.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum