Tweede Kollumer Online Shop Dag & Bingo!

Terug naar homepagina

Tweede Kollumer Online Shop Dag & Bingo!

Geplaatst op: 11-02-2021

KOLLUM – Ondernemersvereniging HIM in Kollum houden zaterdag 6 maart 2021 de tweede Online Shop Dag. Deze dag staat geheel in het teken van online shoppen en het zogenaamde click and collect, oftewel bestellen en afhalen. Alle ondernemers hebben deze dag mooie acties en aanbiedingen die de klant online of telefonisch kunnen bestellen. De bestellingen kunnen vaak nog diezelfde dag worden afgehaald of eventueel worden thuis bezorgd.

Als kers op de taart krijgen de klanten bij de bestelling bingokaarten om zondag 7 maart gratis mee te spelen met de online bingo! De eerste keer was een groot succes, dus vervolg kon niet uitblijven. Op www.beleefkollum.nl gaat de bingo die dag live via Youtube vanaf 15.30 uur. Aanvang van de bingo is 16.00 uur!

Via de live verbinding spelen we gezellig bingo met heel veel mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemende winkels en de ondernemersvereniging!! Wil je op de hoogte blijven van alle acties en de online bingo? Ga dan via facebook naar Kollumer Online Shop Dag of www.beleefkollum.nl

Graag tot ziens!!

fb

AGENDA

Donderdag 18 Augustus

Bouwvakfeest Kollum 2022

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 18 tot 20 augustus 2022.

Bouwvakfeest 2022

Bouwvakfeest 2022

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum