Trots op Kollum: ‘we luiden samen de noodklok’

Terug naar homepagina

Trots op Kollum: ‘we luiden samen de noodklok’

Geplaatst op: 03-03-2021

KOLLUM – Beste Mark Rutte, zo begon de brief die door Tineke Kuipers-Van Zwieten van cadeauwinkel Buitengewoon Mooi in Kollum aan de demissionair minister-president is gestuurd. Deze is door hem persoonlijk in ontvangst genomen met een bos bloemen. De boodschap in de brief is eerlijk en duidelijk: ,,Wanneer u weer een persconferentie houdt, denkt u dan mij, aan ons aan al die ondernemers die financieel geruïneerd worden. U zei toch, dat we dit samen zouden doen? Ik voel geen samen want er wordt niet over ons gesproken en niet aan ons gedacht. Ik heb u nodig, meneer Rutte, koester ons, ook wij hebben een stip op de horizon nodig!”

Leden van Plaatselijk Belang Kollum zijn geraakt door dit bericht. Bestuurslid Esther Hilderink: ,,Wij koesteren onze ondernemers, wij willen hen graag ondersteunen, dat ook wij die stip aan de horizon graag willen zien. Een winkelhart wat kloppend en bruisend is, waar je op een terras kunt zitten, waar de winkels open zijn en waar je je inkopen kunt doen. Een dorp om trots op te zijn, een dorp waar je thuis bent. Dat is waar wij ons hard voor maken, samen één en voor ons allemaal. Voor iedere Kollumer, jong en oud.” Vanuit Plaatselijk Belang komt de oproep aan inwoners van Kollum en omringende dorpen met inkopen de lokale ondernemer te steunen.

uu

AGENDA

Dinsdag 30 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni organiseert Balanza Beweegcentrum de traditionele avondvierdaagse in Kollum! We starten dinsdag 30 mei om 18.00 uur op de parkeerplaats achter het Beweegcentrum aan de Voorstraat 32 in Kollum. Er is elke avond een route van 5 km en een route van 10 km uitgestippeld.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum