Topdrukte op de Oranjebraderie

Terug naar homepagina

Topdrukte op de Oranjebraderie

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Op Koningsdag was er in het centrum van Kollum traditioneel de Oranjebraderie. Tussen de buien door was er heerlijk te vertoeven op de Oranjebraderie. Deze braderie trekt ieder jaar weer veel bezoekers. Naast de braderie is er dit jaar ook op Koningsdag de kinderbraderie met de vrijmarkt. De kinderbraderie met vrijmarkt is op de Regnerus Meinardystraat en de Eskesstraat.

Hier hoeft men van tevoren niet voor in te schrijven. Een ieder is vrij om in deze straten een plekje te zoeken en daar hun gebruikte spulletjes aan de man te brengen.

20190427-braderiekollum-12-1024x580

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Vrijdag 23 Februari

Muzikale avond 2024

Op 23 en 24 februari 2024 zijn er weer twee swingende show- en dansavonden in Theater de Colle te Kollum! Aanvang 20.00 uur. De organisatie ligt opnieuw in de vertrouwde handen van de oud-leden van TLM. Dit keer is het thema “Magic World” met natuurlijk weer de gebruikelijke grootse optredens met veel show elementen!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum