Spokentocht Kollum 2019

Terug naar homepagina

Spokentocht Kollum 2019

Geplaatst op: 29-08-2019

KOLLUM – In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken op vrijdag 25 oktober 2019 de meest enge karakters tijdens de horrortocht van Kollum. Een griezelige tocht met een gezellige afterparty! Het thema van deze eerste spokentocht is “The Clinic”. Uit een huiveringwekkende kliniek zijn zo’n 50 tal psychiatrische patiënten ontsnapt en dwalen rond in en rond Kollum. De niet veel goeds belovende artsen zijn naarstig opzoek om de patiënten weer terug te vinden en kunnen wel wat hulp gebruiken.

De voorbereidingen zijn in volle gang, er is intussen een professioneel grime team gevormd en ervaren acteurs gevraagd die verrassende acts gaan opvoeren tijdens de tocht!! Door middel van professionele grimeurs en eigen gemaakte kostuums ’s willen we er een bloedstollende horrortocht van maken. Ook de decorploeg is al van start met het maken van de verschillende sets die je tegen gaat komen tijdens de tocht!! Na afloop is er een gezellige afterparty in de Manolitobar.

Mee doen? De start is groepsgewijs tussen 19.30 en 23.30 uur vanaf de Paradisobar aan de Voorstraat. Maximaal 10 personen per groep. De voorverkoop in de Paradiosobar is al gestart, en de verkoop gaat al razend snel. Een startkaart kost slechts 5,- euro en op is op. De exacte starttijd per groep wordt vermeld op de startkaart. De tocht gaat te voet en zal ongeveer 2 uren duren!! Dit mag je niet missen!!! (adviesleeftijd is vanaf 16 jaar en deelname op eigen risico)

De horrortocht word georganiseerd door vriendengroep De Trekker uit Kollum, in samenwerking met het APK, onder regie van Renske & Erik Beets. Hou onze facebookpagina in de gaten!! www.facebook.com/SpokentochtKollum.

DSC_0287

AGENDA

Vrijdag 23 Februari

Muzikale avond 2024

Op 23 en 24 februari 2024 zijn er weer twee swingende show- en dansavonden in Theater de Colle te Kollum! Aanvang 20.00 uur. De organisatie ligt opnieuw in de vertrouwde handen van de oud-leden van TLM. Dit keer is het thema “Magic World” met natuurlijk weer de gebruikelijke grootse optredens met veel show elementen!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum