Spel en braderie voor de jeugd op Koningsdag

Terug naar homepagina

Spel en braderie voor de jeugd op Koningsdag

Geplaatst op: 29-04-2022

KOLLUM – Spel en braderie voor de jeugd in het Wilhelminapark en het Hertenkamp in Kollum was een groot succes . Dit werd door het Oranje Comité samen met Moonlight Events georganiseerd. Twee jaar na corona kon het eindelijk weer! De belangstelling was groot met kinderen en hun ouders. Er was een speurtocht voor de kinderen en spelletjes.

Ook was er een clown om het feestje wat op te vrolijken en waar je mee op de foto kon. Aan de einde van de middag werd het programma afgesloten met een kinderdisco verzorgd door Moonlight Drive in Show. Door het prachtige weer was Koningsdag één groot feest.

© Foto: Christiaan Samuelz

AGENDA

Maandag 30 Mei

Avondvierdaagse

Maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni organiseert Balanza Beweegcentrum Kollum de traditionele avondvierdaagse in Kollum! We starten maandag 30 mei om 18.00 op de parkeerplaats achter het van Balanza Beweegcentrum aan de Voorstraat 32 in Kollum.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum