Smaken gezocht voor Afhaalverhalen

Terug naar homepagina

Smaken gezocht voor Afhaalverhalen

Geplaatst op: 25-02-2024

KOLLUM – Afhaalverhalen wordt een voorstelling in 6 dorpen in Friesland: Kollum, Beetsterzwaag, Opeinde, Gorredijk, Akkrum en Workum. Tijdens de voorstelling gaat het publiek met elkaar aan tafel en maken ze via kleine gerechtjes kennis met verhalen, rituelen en gebruiken uit de verschillende culturen. De voorstelling start bij het plaatselijke Chinees-Indische restaurant, in Kollum dus bij de Golden River. Hier krijgt het publiek onder het genot van een amuse de eerste scène te zien.

Vervolgens wandelen we met het publiek naar dorpshuis de Colle, waar we gezamenlijk aan tafel gaan en 3 verschillende (wereldse) gerechten proeven. Bij elk gerecht wordt een vertelling/scène ontwikkeld samen met de kookliefhebbers/koks, uiteraard passend bij het gerecht en het verhaal. Bereid je voor op een kleine wereldreis door eigen dorp, waar elke hap een nieuw verhaal vertelt en we samen de rijkdom aan culturen en smaken vieren en elkaar zo beter leren kennen.

Vraag
Op dit moment zoeken we dus kookliefhebbers van wereldse gerechten in de regio Kollum om mee te doen aan het project! Voor meer info zie ook: www.firmadraaijerendevries.nl/project/smaken-gezocht

Op 12 & 13 april speelt de voorstelling in de Colle te Kollum, in samenwerking met Golden River.

AGENDA

Met trots kondigt de Kollumer Tennis en Padelclub de 40e editie van het Midzomertoernooi aan, dat plaatsvindt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juni 2024. Al sinds 1983 wordt dit gezellige toernooi georganiseerd rond de langste dag van het jaar.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum