Sloop brug Voorstraat Kollum begonnen

Terug naar homepagina

Sloop brug Voorstraat Kollum begonnen

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Maandag zijn de werkzaamheden aan de brug van de Voorstraat.in Kollum gestart. Dinsdag kwam er eerst nog een bijzonder bezoek op het project Kademuren Kollum. Op 92-jarige leeftijd kwam de dhr. Starkenburg van Starko de oude brug nog even bewonderen. Dertig  jaar geleden heeft dhr. Starkenburg deze mogen bouwen.

Uitvoering werkzaamheden
De brug wordt hierbij in twee gedeelte gebouwd zodat doorgaand verkeer op de Voorstraat mogelijk blijft. Dit begon maandag met het slopen van de 1e helft van de oude brug. Om dit veilig uit te voeren en een veilig situatie te creëren voor de omgeving stremmen we maandag overdag de brug wel voor het autoverkeer. Fietsers en Voetgangers kunnen er wel langs.

20190429-brug-Kollum-11-1024x768

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum