Sinterklaas Mega Zingfestijn in Theater de Colle

Terug naar homepagina

Sinterklaas Mega Zingfestijn in Theater de Colle

Geplaatst op: 14-11-2022

KOLLUM – Zaterdag 12 november werd in Theater de Colle een mega zingfestijn met Sinterklaas en z’n Pieten gehouden. Vanaf 15.15 uur waren alle kinderen van groep 1 t/m groep 4 van de basisscholen welkom. De presentatie lag in handen van Lieuwe Oldersma. Er werd volop gezongen, gedanst en Sinterklaas vertelde een spannend verhaal! Na afloop kregen alle kinderen een prachtig cadeau mee naar huis. De organisatie lag in handen van Maaike de Vries, in samenwerking met de Winkeliersvereniging HIM en het programmaraad van Theater de Colle.  Het werd een groot feest en zeker voor herhaling vatbaar!

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum