Seniorenmiddag met Griet Wiersma

Terug naar homepagina

Seniorenmiddag met Griet Wiersma

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Zaterdagmiddag was er in Meckama State in Kollum een Seniorenmiddag met een prachtig optreden van Griet Wiersma. Georganiseerd door Oranjecomité Kollum. Het was een gezellige middag met meezing liedjes van vroeger. Griet Wiersma had een breed repertoire waar de bewoners van Meckama State in belangstellenden met veel enthousiasme van hebben genoten.

Griet Wiersma was aanwezig en is al jaren bekend als de zangeres van het Friese lied. Naast het zingen van de bekende traditionele Friese liedjes, zong Griet ook eigen geschreven liedjes waaronder het zo bekende “Frysk Hynder”. Daarnaast werden hilarische typetjes vol humor ten tonele gebracht zoals Japke- Taksi. Het oranjecomité kon terugzien op een geslaagde middag voor bewoners en belangstellenden.

20190427-seniorenmiddag-Meckama-20-1024x683

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Zaterdag 23 September

Opening theaterseizoen 2023/2024

Op Zaterdag 23 september opent Theater De Colle het nieuwe theaterseizoen extra feestelijk met een dubbele voorstelling. In de ochtend is Joes is er weer, een oude bekende van ons Theater en we verheugen ons op haar nieuwe sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders.

Oktoberfest Kollum 2023

Oktoberfest Kollum 2023

Town of Terror 27 & 28 okt.

Town of Terror 27 & 28 okt.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum