Scholenplaybackshow weer groot succes!

Terug naar homepagina

Scholenplaybackshow weer groot succes!

Geplaatst op: 25-04-2019

KOLLUM – Op woensdagmiddag 24 april was in de Van der Bijhal de basisscholen van de voormalige gemeente Kollumerland ca het weer tegen elkaar opnemen in de scholen playbackshow. Bij vrijwel iedere school zijn er voorrondes geweest. Elk jaar weer wordt het publiek verrast door de bedachte acts en de kwaliteit van de uitvoering. Het was dan ook dit jaar weer een enorme klus voor de jury om te bepalen wie de uiteindelijke winnaars werd. Er werden totaal 16 acts op gevoerd door zowel onderbouw en bovenbouw. Vierhonderd belangstellenden genoten van het op treden.

De jury wordt dit jaar gevormd door wethouder Pytsje de Graaf van de gemeente Noardeast Fryslan. Zij wordt daarbij geassisteerd door de heer Erie Dam van Het Kollumer Oproer en Jitske Kuipers. Als je mee mag doen ben je eigenlijk al een winnaar. Vorig jaar ging de eerste prijs in de onderbouw naar basisschool Op de Hoogte uit Burum. De eerste prijs in de bovenbouw was voor de Prins Bernhardschool uit Kollum. De presentatie is net als vorig jaar in de vertrouwde handen van Jannie de Vries.

Prijs winnaars zijn:
1eprijs in de onderbouw: Op de Hoogte Burum, 2e prijs: De Bining Westergeest en 3e De Tarissing Oudwoude.

1eprijs in de bovenbouw: Op de Hoogte Burum, 2e prijs: Prins Bernhard School uit Kollum en 3eprijs De Bining uit Westergeest.

20190424-playbackshow-kollum-44-1024x683

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Donderdag 01 December

Kollumer Decemberactie

Het is sfeervol winkelen in Kollum. En het is helemaal gezellig als de feestverlichting de straten van het centrum siert en men kans maakt op mooie cadeaus in de decembermaand! Er wordt dit jaar een extra grote prijzenpot vol (hoofd)prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum