Samen kerk zijn in de van der Bijhal

Terug naar homepagina

Samen kerk zijn in de van der Bijhal

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Tijdens de Kollumer Katdagen werd er op zondagmorgen 28 april om 10.00 uur een dienst gehouden in de Van Der Bij Hal onder leiding van ds. Joh. Stander. Met medewerking van Brassband Wilhelmina die de samenzang begeleide tijdens de dienst. Het thema was Wie loopt met je mee.

Na de dienst was er gelegenheid samen een kopje koffie, thee of fris te drinken om nog even lekker bij te praten. Ook voor de kinderen van de basisschool was er onder leiding van de kindernevendienst een activiteit. Boven in de kantine kon men kleur print maken. De kerkdienst trok veel belangstelling.

Dit was tevens meteen de afsluiting van de Katdagen. De huurder van kantine sporthal Kollum Theo Witteven met zijn personeel verleende deze week alle medewerking bij de activiteiten.

20190428-kerkdienst-in-de-sporthal-147-1024x579

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 22 tot 24 augustus 2024.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum