“Puur Kerst” in Kollum

Terug naar homepagina

“Puur Kerst” in Kollum

Geplaatst op: 17-12-2019

KOLLUM – Zaterdag 14 december werd op de Voorstraat in Kollum voor de eerste keer “Puur Kerst” gehouden. Een sfeervolle belevenis voor het hele gezin voor het absolute kerstgevoel. Niet een standaard kerstmarkt, maar een kerstbeleving voor jong en oud waarbij alles kerstsfeer uitstraalde. Diverse sfeervolle kersthuisjes vormden samen de markt waarbij u van alles werd aangeboden. Daarnaast was er nog veel meer te beleven, zo waren er een groot aantal figuranten, bekend van het Kollumer Oproer, waaronder de Herders, Jozef en Maria, de Herauten en de Drie Wijzen.

Op de gerestaureerde Wallen ligt een prachtig sfeervol verlicht skûtsje, en natuurlijk live muziek, verzorgd door brassband Wilhelmina uit Kollum, Kinderkoor Vredoza uit Kollum en Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum. Dit alles werd nog aangevuld met echte dieren zoals een kameel en een aantal ezels en diverse vuurkorven. De middenstand van Kollum pakte groots uit en maakte er een beleving van voor het hele gezin!

AGENDA

Donderdag 18 Augustus

Bouwvakfeest Kollum 2022

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 18 tot 20 augustus 2022.

Bouwvakfeest 2022

Bouwvakfeest 2022

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum