“Proost Kollum” opent 25 november zijn deuren

Terug naar homepagina

“Proost Kollum” opent 25 november zijn deuren

Geplaatst op: 31-10-2022

KOLLUM – Wij zijn Peter Aantjes en Gerda de Haan, de trotse eigenaren van Proost Kollum! Op 25 november openen wij onze winkel aan de Voorstraat 85. Door onze passie voor goede wijnen en speciaal bier is het idee 1,5 jaar geleden ontstaan om een eigen winkel te starten. Beiden komen we uit een heel andere tak van sport; de financiële dienstverlening en de ICT. We wagen de sprong in het diepe en maken van onze hobby ons beroep. Op dit moment zijn we verschillende cursussen aan het volgen om u goed te kunnen adviseren.

Bij Proost Kollum kun je terecht voor wijnen en speciaal bieren maar ook vruchtensappen, nootjes, chocolaatjes en een kaasje en worstje hebben we in ons assortiment. En ook hebben wij wijn- en bierpakketten klaar staan in de winkel om zo mee te nemen. Maar iets samenstellen naar uw eigen wens dan kan natuurlijk ook. We nemen alle tijd voor u om u te voorzien van een goed advies.

Graag zien we u in de winkel vanaf 25 november. En als u ons volgt op Facebook of Instagram blijft u op de hoogte van nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum