Plannen voor inrichting kaatsveld Kollum

Terug naar homepagina

Plannen voor inrichting kaatsveld Kollum

Geplaatst op: 15-12-2017

KOLLUM – Plaatselijk Belang Kollum neemt het initiatief om een inrichtingsplan te maken voor het huidige kaatsveld in hun dorp. Donderdag zijn de verschillende partijen uitgenodigd om in een workshop na te denken over de wensen en mogelijkheden voor dit terrein, bij de binnenhaven en het nieuwe kindcentrum.

Hierbij waren de basisscholen, vertegenwoordigd door leerkrachten, ouders en leerlingen, de gemeente Kollumerland c.a. en Meckama State aanwezig. De basis voor de inrichting is het principe van Healthy Living lab, waarbij het ontwerp moet uitnodigen om meer te bewegen en elkaar te ontmoeten.

De inrichting van het kaatsveld is één van de projecten zoals wordt genoemd in het projectenboek Watersportdorp Kollum 2.0. De uitvoering van de nieuwe inrichting start nadat het kindcentrum gereed is, naar verwachting in de zomer van 2019.

14122017-Kaatsveld-2-1024x584

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Zaterdag 23 September

Opening theaterseizoen 2023/2024

Op Zaterdag 23 september opent Theater De Colle het nieuwe theaterseizoen extra feestelijk met een dubbele voorstelling. In de ochtend is Joes is er weer, een oude bekende van ons Theater en we verheugen ons op haar nieuwe sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders.

Oktoberfest Kollum 2023

Oktoberfest Kollum 2023

Town of Terror 27 & 28 okt.

Town of Terror 27 & 28 okt.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum