Oproep voor straatversiering in Kollum

Terug naar homepagina

Oproep voor straatversiering in Kollum

Geplaatst op: 17-03-2018

KOLLUM – Van woensdag 25 april tot en met zondag 29 april 2018 vinden de jaarlijkse Kollumer Katdagen weer plaats. Dit jaar is het extra feest in Kollum. Het Oranjecomité Kollum bestaat namelijk exact 100 jaar. Dit jubileum wordt groots gevierd met een gevarieerd programma op Koningsdag, samengesteld voor jong en oud.

Vereniging Plaatselijk Belang Kollum wil daarom dit jaar ook stil staan bij het jubileum van het Oranjecomité en roept alle buurtverenigingen op om hun straten te versieren. De versierde straten in Kollum is normaal gesproken één keer in de vijf jaar. Laatste keer was 2015, de volgende zou 2020 worden. Vereniging Plaatselijk Belang Kollum hoopt dat heel Kollum straten en tuinen gaat versieren. Een versierde straat tijdens de Katdagen heeft altijd iets extra’s.

Begin van de feestweek en wellicht nogmaals later gedurende de feestweek gaat de jury de versieringen beoordelen. De 1e prijs is € 125,-, 2e prijs is € 100,- en de 3e prijs bedraagd € 75,-. Daarnaast is er ook nog aanmoedigings- en duurzaamheidprijs. Tijdens de slotavond van de feestweek zullen de prijzen worden uitgereikt in de feesttent op het Maartensplein. Plaatselijk Belang Kollum wenst iedereen heel veel plezier met de Kollumer Katdagen!

AGENDA

Dinsdag 30 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni organiseert Balanza Beweegcentrum de traditionele avondvierdaagse in Kollum! We starten dinsdag 30 mei om 18.00 uur op de parkeerplaats achter het Beweegcentrum aan de Voorstraat 32 in Kollum. Er is elke avond een route van 5 km en een route van 10 km uitgestippeld.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum