Nij Talint Orkest De Grutte Earen

Terug naar homepagina

Nij Talint Orkest De Grutte Earen

Geplaatst op: 12-01-2023

“ûntdek it plesier fan meielkoar muzyk meitsje!”

WESTERGEEST – Heb je altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! Op zaterdagochtend 25 maart 2023 is de eerste van tien repetities van Nij Talint Orkest De Grutte Earen, een superleuk muziekproject voor volwassenen. Voor dit project werken de muziekverenigingen Brassband Wilhelmina Kollum, Brassband Westersweach, Brassband De Bazuin Triemen/Westergeast, Fanfare Tida Kira Munnekezijl en Brassband Advendo Burum samen met het Grutte Earen Festival. We willen je graag laten ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De begeleiding is in handen van Guus Pieksma en Annewiep Bloem.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Ervaren muzikanten van de verenigingen ondersteunen tijdens de repetities. Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Dochsto mei?
Dan zorgen wij voor een lessenaar en een instrument. Misschien weet je al welk instrument je zou willen bespelen en anders helpen we je daar bij. Verder krijg je een complete lesmap. Honderden Nij Talint Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Alles watst witte moatst
Startdatum: zaterdag 25 maart 2023
Vervolg: iedere week op de zaterdagochtend
Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Locatie: Boerderij De Hammerslag, Weardebuorsterwei 2, 9295 LC Westergeast
Kosten: € 125,- (te betalen na de eerste repetitie)

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nijtalintorkest.nl/de-grutte-earen. Neem contact op met de vereniging bij jou in de buurt of bel of mail direct met Annewiep Bloem, 06 – 11641742 of nijtalintorkest@gmail.com.

© Foto: PDF-grafie

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum