Kollumer ondernemers heten Story Station- gasten welkom met goodiebag

Terug naar homepagina

Kollumer ondernemers heten Story Station- gasten welkom met goodiebag

Geplaatst op: 21-06-2022

KOLLUMERPOMP – Op Camping It Dreamlân in Kollumerpomp staat sinds vorig jaar de Story Station. Eigenaren Robert de Wit en Minke Schouten stelden deze vorig jaar gratis ter beschikking aan mensen uit de kunst- en cultuursector die door de corona zo hard werden getroffen. Zo konden de mensen die zich op dat moment geen vakantie konden veroorloven toch genieten van een weekje vakantie in de prachtige natuur rondom It Dreamlân.

En ook dit jaar wordt de Story Station gratis ter beschikking gesteld aan mensen uit de kunst- en cultuursector die de klap nog niet te boven zijn. En net als vorig jaar hebben een aantal ondernemers uit Kollum voor deze mensen een goodiebag samengesteld om ze extra welkom te heten in de regio en ze te steunen. De inhoud varieert dit jaar van een vuurkorf tot een autowasbeurt en van een Fries souvenir tot een heerlijk suikerbrood. De artikelen zijn dit jaar aangeboden door Auto Beerda, Bakker Riemersma, Blokker, Bruna, Hema, Karins schoonheidssalon, Kroeze Optiek, Luinstra fietsen en Praxis.

De Story Station heeft deze zomer nog een paar plekjes vrij. Ben jij, of ken jij iemand die werkzaam is in de kunst- en cultuursector en die wel toe is aan een vakantie? Kijk dan snel op de website van It Dreamlan: www.itdreamlan.nl/aanmelden

Minke Schouten van Camping It Dreamlân en Sandra Bruins namens de Kollumer ondernemers bij de “goodiebag”, voor de Story Station (eigen foto).

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum