Kollum yn tûzend stikjes!

Terug naar homepagina

Kollum yn tûzend stikjes!

Geplaatst op: 22-05-2023

KOLLUM – Afgelopen week presenteerden 10 ondernemers aan de Voorstraat in Kollum hun gezamenlijke project: een puzzel waar de mooiste en meest herkenbare plekjes van Kollum op staan. Maar ook de ondernemers zelf staan op deze unieke puzzel. En zoals de naam al zegt bestaat de puzzel uit 1000 stukjes. In 10 willekeurige puzzeldozen zit bovendien een cadeaubon ter waarde van 25 euro van één van de 10 ondernemers. Dus je maakt ook nog eens kans op een leuk cadeau.

De puzzel is sinds afgelopen week te koop bij Grand Cafe Wald, Foto Karin, Kroeze Optiek, Bakkerij van der Bijl, Blokker, Beautyvol, Buitengewoon Mooi, Paradiso Bar, Hilboezen en Gasterij Manjefiek.

AGENDA

Dinsdag 30 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni organiseert Balanza Beweegcentrum de traditionele avondvierdaagse in Kollum! We starten dinsdag 30 mei om 18.00 uur op de parkeerplaats achter het Beweegcentrum aan de Voorstraat 32 in Kollum. Er is elke avond een route van 5 km en een route van 10 km uitgestippeld.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum