Kollum yn tûzend stikjes!

Terug naar homepagina

Kollum yn tûzend stikjes!

Geplaatst op: 22-05-2023

KOLLUM – Afgelopen week presenteerden 10 ondernemers aan de Voorstraat in Kollum hun gezamenlijke project: een puzzel waar de mooiste en meest herkenbare plekjes van Kollum op staan. Maar ook de ondernemers zelf staan op deze unieke puzzel. En zoals de naam al zegt bestaat de puzzel uit 1000 stukjes. In 10 willekeurige puzzeldozen zit bovendien een cadeaubon ter waarde van 25 euro van één van de 10 ondernemers. Dus je maakt ook nog eens kans op een leuk cadeau.

De puzzel is sinds afgelopen week te koop bij Grand Cafe Wald, Foto Karin, Kroeze Optiek, Bakkerij van der Bijl, Blokker, Beautyvol, Buitengewoon Mooi, Paradiso Bar, Hilboezen en Gasterij Manjefiek.

AGENDA

Met trots kondigt de Kollumer Tennis en Padelclub de 40e editie van het Midzomertoernooi aan, dat plaatsvindt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juni 2024. Al sinds 1983 wordt dit gezellige toernooi georganiseerd rond de langste dag van het jaar.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum