Kerstmarkt gaat niet door

Terug naar homepagina

Kerstmarkt gaat niet door

Geplaatst op: 23-11-2021

KOLLUM – Het bestuur van de HIM Kollum heeft maandagavond besloten dat de kerstmarkt van 11 december 2021 niet door gaat. De aanvullende regels maken het vrijwel onmogelijk om een gezellige kerstmarkt voor iedereen te organiseren. Door de nieuwe coronamaatregelen is een controle op de coronapas noodzakelijk. Dat is voor de HIM een onmogelijke taak.

Voor het bestuur van de HIM betekent dit ook een teleurstelling: “Ons standpunt is, dat we het goed uit willen voeren of anders niet. Met de huidige besmettingen en de nieuwe regels, vinden wij het niet verstandig om dit evenement te organiseren.”

Wel is er voor gezorgd dat het Kollumer centrum gezellig de winter in gaat. De sfeerverlichting brandt al weer als het donker is en richting de kerstdagen zoekt de HIM naar mogelijkheden om bijvoorbeeld live muziek te laten horen op de Voorstraat.

De kerstcommissie wenst iedereen alvast fijne en warme feestdagen toe en neemt alle nieuwe plannen mee naar het volgende jaar.

AGENDA

Donderdag 01 December

Kollumer Decemberactie

Het is sfeervol winkelen in Kollum. En het is helemaal gezellig als de feestverlichting de straten van het centrum siert en men kans maakt op mooie cadeaus in de decembermaand! Er wordt dit jaar een extra grote prijzenpot vol (hoofd)prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum