Kerstkuier Kollum druk bezocht

Terug naar homepagina

Kerstkuier Kollum druk bezocht

Geplaatst op: 22-12-2017

KOLLUM – Donderdagavond vond in Kollum weer de traditionele Kerstkuier plaats waar de Basisscholen met ouders, verzorgers, pake’s en beppe’s aan mee deden. De Kerstkuier werd georganiseerd door Vereniging Plaatselijk Belang Kollum, in samenwerking met OBS Professor Casimirschool, CBS Koningin Julianaschool en de CBS Prins Bernhardschool. De start was groepsgewijs bij de CBS Prins Bernhardschool. Zo’n 700 kinderen met begeleiders deden mee aan deze sfeervolle kerstroute uitgezet over ongeveer drie kilometer met veel verrassingen.

Onderweg stonden vele vuurkorven en kaarsjes die de route aangaven. Maar ook kwam u de Bode, de Heraut, Herders, Herodes en het Engelenkoor tegen die het kerstverhaal aan de wandelaars vertellen. Natuurlijk ontbrak een mooie levende kerststal niet met Jozef en Maria en het Kindeke Jezus. De muzikale invulling verzorgde Brassband Wilhelmina. Na afloop was er een lekkere warme chocolademelk.

Meer foto’s van Sake Beerstra op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/PBKollum/

21122017-kerstkuier-kollum-089-69-1024x586

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum