Intocht Sinterklaas 2021

Terug naar homepagina

Intocht Sinterklaas 2021

Geplaatst op: 25-10-2021

KOLLUM – Sinterklaas en z’n Pieten komen zaterdag 13 november om 13.30 aan in Kollum. Maar weet de Sint de weg naar het centrum wel te vinden? Waar zal dit jaar de pakjesboot gaan aanliggen? Bij de driepuntsbrug achter het nieuwe kindcentrum of zal hij door varen naar de Wester- en Oosterdiepswal of toch heel ergens anders? De Pieten zullen proberen de juiste richting aan te geven, maar of dat goed gaat komen… We hopen natuurlijk van wel!  Ieder jaar is het weer spannend en wij kijken er naar uit!

Aansluitend gaat de Sint en heel veel Pieten naar de Voorstraat voor een leuke optocht. Tot ongeveer 15.00 uur is het groot feest in het centrum! Vanwege corona een aangepaste intocht, en geen activiteiten zoals andere jaren op de voorstraat maar wel een leuk spel; zoek de pieten met de afbeeldingen van de stempelkaart. Laat je maar verrassen en kom het samen met Sinterklaas en zijn zwarte pieten vieren!!

De stempel kaarten worden in de week van de intocht uitgedeeld op de scholen en ze zijn voor broertjes en zusjes bij De Pruttelpot, Bruna en bij Blokker te verkrijgen.

 

AGENDA

Donderdag 01 December

Kollumer Decemberactie

Het is sfeervol winkelen in Kollum. En het is helemaal gezellig als de feestverlichting de straten van het centrum siert en men kans maakt op mooie cadeaus in de decembermaand! Er wordt dit jaar een extra grote prijzenpot vol (hoofd)prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum