Hatseflats: Peter Gillis signeert in Kollum!

Terug naar homepagina

Hatseflats: Peter Gillis signeert in Kollum!

Geplaatst op: 07-11-2021

KOLLUM – Op zaterdag 13 november komt multimiljonair Peter Gillis, bekend van zijn vakantieparken en de tv-serie Massa is Kassa naar Kollum voor een signeersessie in de Paradisobar. De brutaalste ondernemer van Nederland komt samen met zijn vrouw Nicole de bestseller “Peter Gillis: massa is kassa” promoten. Dit in samenwerking met Bruna Kollum. De entree is gratis en er is een mogelijkheid om tijdens deze avond het boek te bemachtigen. Gillis zal zaterdag 13 november vanaf 19.00 uur in de Paradisobar de boeken voorzien van zijn handtekening en een persoonlijke noot.

De onthullende biografie gaat verder waar het SBS6-programma Familie Gillis: massa is kassa stopt, en bevat veel nieuwe informatie over het leven en werk van Peter Gillis. In het boek, geschreven door Mark Koster, staan 32 pagina’s met nooit eerder vertoonde foto’s van Peter en zijn familie, waaronder een aantal jeugdfoto’s en foto’s uit de begindagen van zijn vakantieparkenimperium.

Over Peter Gillis
Peter Gillis is de brutaalste ondernemer van Nederland. Met zijn ongepolijste optreden in de tv-serie Familie Gillis: massa is kassa is de uitgesproken campingbaas uitgegroeid tot een ware volksheld. Met zijn dure auto’s, jonge vriendin en Brabantse tongval weet Gillis vriend en vijand te raken. Toch schuilt er achter de vrolijk-impulsieve ondernemer een keiharde zakenman die vanuit het niets een imperium wist op te bouwen. Hoe flikte hij dat? Hoe overwon hij de tegenslagen uit zijn jeugd, en hoe overleeft hij de aanslagen van de fiscus?

Deze biografie is het onthullende levensverhaal van een jongetje dat thuis geen eten kreeg maar uiteindelijk steenrijk werd door zijn handelsgeest, werkdrift en kwajongensstreken. Wie het boek leest, leert hoe je van een dubbeltje een kwartje kunt maken, hoe je na 45 biertjes nog steeds rechtop kunt staan en hoe je gratis een Rolls-Royce kunt rijden.

De presentatie en signeersessie is op zaterdag 13 november vanaf 19.00 uur in de ParadisoBar, Voorstraat 65 te Kollum. Zaal is open vanaf 18.30 uur.

AGENDA

Zondag 16 Januari

Welkom in Kollum

In Kollum is altijd wat te doen! Door de aanhoudende coronacrisis zijn er momenteel geen georganiseerde activiteiten, maar stil zitten is er niet bij! Iedereen is welkom en ervaar wat Kollum te bieden heeft!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum