Groot feest tijdens intocht Sinterklaas

Terug naar homepagina

Groot feest tijdens intocht Sinterklaas

Geplaatst op: 14-11-2021

KOLLUM – De Sinterklaas intocht in Kollum kende zaterdag ongekend grote belangstelling. Rond 14.00 uur kwam de goedheiligman samen met zijn Pieten het centrum binnen varen,  onder muzikale begeleiding van Brassband Wilhelmina. Het was nog even onduidelijk waar de Sint precies voet aan wal zou zetten, maar uiteindelijk lag de boot aan langs het Raadhuisplein.

Vanaf daar kon de feestelijke optocht starten met de vrolijke klanken van Dweilorkest De Wodkapel. Alle kinderen konden met een stempelkaart de verschillende Pieten zoeken en met een volle stempelkaart konden ze een leuk cadeautje krijgen.

© Foto’s: Sake Beerstra

AGENDA

Donderdag 01 December

Kollumer Decemberactie

Het is sfeervol winkelen in Kollum. En het is helemaal gezellig als de feestverlichting de straten van het centrum siert en men kans maakt op mooie cadeaus in de decembermaand! Er wordt dit jaar een extra grote prijzenpot vol (hoofd)prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum