Grandioze opening theaterseizoen van theater de Colle

Terug naar homepagina

Grandioze opening theaterseizoen van theater de Colle

Geplaatst op: 30-08-2021

KOLLUM -Nadat het vorige theaterseizoen volledig in het water viel door de corona maat regelen werd zaterdag 28 augustus het seizoen 2021/2022 feestelijk geopend. De programmaraad heeft in samenwerking met de pachter het afgelopen jaar niet stilgezeten en geprobeerd een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen. Dit programma is door middel van een hele mooi flyer al huis aan huis bezorgd en ook nog op diverse plekken in Kollum af te halen voor diegene die de flyer niet hebben gekregen. Als je het theater volgt op de sociale media kanalen van theater De Colle dan wordt je steeds op de hoogte gehouden.

Zaterdagmiddag was in zijn geheel bestemd voor de kinderen. Op het plein voor de Campus werden de kinderen bezig gehouden door de clowns Binkie en Klinkie, was er een springkussen en konden de kinderen een suikerspin, drinken en ijs krijgen. Ook de ouders werden niet vergeten. Voor hen stond er koffie en thee klaar. Het gezinsorkest Less is More was ook aanwezig en ging eerst naar de Voorstraat om daar voor een vrolijke noot te zorgen en de kinderen daar duidelijk te maken wat er voor de Campus te doen was. Daarna kwamen zij ook naar de Campus om daar een heel mooi optreden te verzorgen.

De gehele avond was gevuld voor de volwassenen met optredens van maar liefst twee bands. Kentucky Snake Oil met een mix van Bluegrass, country en Americana muziek en de band Lapwing Fries met onvervalste Blues. Deze avond werd goed bezocht. Ondanks dat er nog wel gehouden moest worden aan de huidige maatregelen was het algemene geluid dat men genoot van de muziek en iedereen vooral blij was om weer een gezellige avond uit te kunnen.

Theater De Colle gaat vanaf nu dan ook verder met haar programma en zal op zaterdag 25 september een hele leuke kindervoorstelling verzorgen met de van Sesamstraat bekende theaterartiest en mimespeler Hakim. Kaarten daarvoor zijn verkrijgbaar via de website van het theater.

AGENDA

Op 22 en 23 oktober 2021 zal in de Campus Kollum de eerste Bedrijven Expo Noardeast-Fryslan (BEN) plaatsvinden. De BEN-dagen zijn voor bedrijven, instellingen en overheden uit Noordoost-Friesland.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum