Feestelijke sleutel overdracht kapsalon Johan

Terug naar homepagina

Feestelijke sleutel overdracht kapsalon Johan

Geplaatst op: 28-12-2022

KOLLUM – Onder grote belangstelling werd zaterdagavond 24 december de sleutel overhandigd van de kapsalon Johan aan Gea Idsardi – Wielstra. Na 28 jaar kapsalon Johan in Kollum te hebben gerund, gaat Johan van der Meer het wat rustiger aan doen.

De Kapsalon gaat per 27 december over naar Gea die al vanaf het begin bij Johan in de kapsalon werkte. (het voelt als familie) Johan gaat wat meer van zijn vrije tijd genieten, samen met zijn partner Geert van der Schaaf.

Helemaal stoppen doet Johan nog niet, hij blijft voorlopig nog op vrijdag en zaterdag bij Gea werken, die de kapsalon na een interne verbouwing op 14 januari 2023 voortzet onder de naam “Haarsalon Gea”. In de kapsalon was live muziek van Marco Doevedans voor de bezoekers was er een hapje en een drankje.

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Van vrijdag 19 april tot en met zaterdag 27 april 2024 staan de jaarlijkse Kollumer Kaasdagen weer gepland. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld voor iedereen

Klik hier voor je tickets!

Klik hier voor je tickets!

Klik hier voor je tickets!

Klik hier voor je tickets!

Klik hier voor je tickets!

Klik hier voor je tickets!

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum