Feestelijke opening Kindcentrum Kollum

Terug naar homepagina

Feestelijke opening Kindcentrum Kollum

Geplaatst op: 29-09-2021

KOLLUM – Vanwege het Coronavirus heeft het ruim één jaar geduurd, maar vrijdag 24 september was dan toch de officiële opening van het Kindcentrum Kollum. De openingshandeling werd verricht door wethouder Jouke Douwe de Vries. Samen met drie kinderen werd het kindcentrum geopend door middel van het doorknippen van een lint. Hiervoor waren de kinderen en aanwezige ouders al verwelkomd door een muzikale presentatie van de Klankenkaravaan. Hierna volgde er een feestelijk programma voor alle kinderen van het kindcentrum.

Kindcentrum Kollum is een identiteitsrijk kindcentrum waarin Stichting Arlanta, ROOBOL en Tiko Kinderopvang arrangementen aanbieden aan kinderen van 2 tot 13 jaar. Kindcentrum Kollum stelt het kind centraal; ieder kind is nieuwsgierig, wil leren en zich ontwikkelen. CBS Koningin Juliana, OBS Professor Casimir, peuteropvang de Klimop en BSO De Klimroas werken samen aan de vorming van het opgroeiende kind en bij het vinden van hun plek in de wereld.

Het Kindcentrum Kollum is gasloos en duurzaam gebouwd door Dijkstra Draisma. Kristinsson Architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp en Koninklijke Damstra Installatietechniek voor de technische installatie van het nieuwe Kindcentrum.

Bij het Kindcentrum is tevens een uniek speel-, beleef- en beweegpark voor het gehele dorp gerealiseerd. Dit park is tot stand gekomen door een samenwerking tussen dorpsbelang Kollum, Kindcentrum Kollum en de gemeente Noardeast-Fryslân. Paul Maasbommel, voorzitter dorpsbelang Kollum, heeft het park officieel geopend.

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Donderdag 11 November

Lampionnenoptocht (11 nov. 2021)

Doe jij ook weer mee aan de gezelligste Sint Maarten optocht van het jaar? Haal je lampion maar alvast te voorschijn… Vaste traditie in Kollum is de lampionnenoptocht, zo ook dit jaar weer.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum