Feestelijke lampionnenoptocht in Kollum

Terug naar homepagina

Feestelijke lampionnenoptocht in Kollum

Geplaatst op: 14-11-2022

KOLLUM – Vrijdag 11 november was de gezelligste lampionnenoptocht van het jaar in Kollum. Met heel veel gekleurde lampjes, kinderen, ouders, belangstellenden. De start was om 17.00 uur vanaf het parkeerterrein voor Meckama State aan de Tjerk Hiddesstraat. In optocht, met voorop een draaiorgel, ging de stoet richting het centrum, over de Voorstraat om te eindigen op het parkeerplein bij de Scapino. Hier krijgen alle deelnemende kinderen een lekkere traktatie! De organisatie was in handen van de HIM.

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Vrijdag 23 Februari

Muzikale avond 2024

Op 23 en 24 februari 2024 zijn er weer twee swingende show- en dansavonden in Theater de Colle te Kollum! Aanvang 20.00 uur. De organisatie ligt opnieuw in de vertrouwde handen van de oud-leden van TLM. Dit keer is het thema “Magic World” met natuurlijk weer de gebruikelijke grootse optredens met veel show elementen!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum