Feestelijke intocht Sinterklaas in Kollum

Terug naar homepagina

Feestelijke intocht Sinterklaas in Kollum

Geplaatst op: 14-11-2022

KOLLUM – Sinterklaas en z’n Pieten kwamen zaterdag 12 november om 13.30 uur aan met de boot in Kollum. De goedheiligman stapte aan wal op het eiland bij de driepuntsbrug achter Meckama. Wethouder Bert Koonstra hete aldaar de Sint en z’n Pieten heel hartelijk welkom. Na het welkomstwoord ging de Sint in optocht naar de Voorstraat waar allerlei activiteiten waren zoals springkussens, ponyrijden, knutselen en nog veel meer.

Brassband Wilhelmina en dweilorkest Wodkapel verzorgden de intocht muzikaal. Daarnaast speelde in het centrum een draaiorgel, deelde de HEMA gratis chocolademelk uit en kwam Gerard Mollema heerlijke oliebollen bakken. Tot ongeveer 15.00 uur was het groot feest in het centrum! De organisatie lag in handen van Maaike de Vries, in samenwerking met de Winkeliersvereniging HIM en de presentatie was door Jan Beets.

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum