Een toast op de Koning bij de Aubade Kollum

Terug naar homepagina

Een toast op de Koning bij de Aubade Kollum

Geplaatst op: 29-04-2022

KOLLUM – Gelukkig kon er woensdagmorgen na 2 jaar in Kollum weer een aubade gehouden worden bij het oude gemeentehuis (van Sytzemahuis). De aubade werd geopend door Jettie Teeninga. Wethouder Jouke de Vries was namens de gemeente Noardeast-Fryslân aanwezig en kreeg door de jarige Annelieke Tanja van de Casimirschool bloemen aangeboden. Ook Annelieke werd niet vergeten, ze werd toegezongen door het publiek met een “Lang zal ze leven”.

Bert Douma kreeg van Oranje Comité ook een bos bloemen aangeboden voor zijn waardevolle inzet door de jaren heen voor Koningsdag. Brasband Wilhelmina zorgde zoals altijd voor de muzikale omlijsting. Nadat iedereen was voorzien van een romertje oranjebitter werd na “Tsjoch” een toast uitgebracht op Koning Willem Alexander.

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 22 tot 24 augustus 2024.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum