“Buitengewoon Mooi” genomineerd voor Starter van het jaar

Terug naar homepagina

“Buitengewoon Mooi” genomineerd voor Starter van het jaar

Geplaatst op: 15-12-2017

KOLLUM – De winkel “Buitengewoon Mooi” is genomineerd voor “Starter van het jaar” in de RTV NOF Sport- en Ondernemersverkiezing 2017.  Buitengewoon Mooi is dé lifestyle winkel met woonaccessoires en cadeau’s van Kollum en omgeving. Er is een collectie gericht op een breed publiek en er worden leuke dingen verkocht voor in en om het huis. Mooi voor je zelf, of om weg te geven!

Buitengewoon Mooi maakt kans om op vrijdagavond 19 januari a.s. tijdens een live tv-uitzending vanuit Old Dutch in De Westereen de titel in de wacht te slepen. Om de prijs in ontvangst te nemen zijn er stemmen nodig! Er kan de komende weken gestemd worden via www.rtvnof.nl/sportenondernemersprijs en stem op Buitengewoon Mooi!!

buiten gewoon mooi

AGENDA

Zaterdag 23 September

Opening theaterseizoen 2023/2024

Op Zaterdag 23 september opent Theater De Colle het nieuwe theaterseizoen extra feestelijk met een dubbele voorstelling. In de ochtend is Joes is er weer, een oude bekende van ons Theater en we verheugen ons op haar nieuwe sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders.

Oktoberfest Kollum 2023

Oktoberfest Kollum 2023

Town of Terror 27 & 28 okt.

Town of Terror 27 & 28 okt.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum