Bijzonder bankje geplaatst in hertenkamp Kollum

Terug naar homepagina

Bijzonder bankje geplaatst in hertenkamp Kollum

Geplaatst op: 06-05-2019

KOLLUM – Vrijdagmiddag 3 mei werd er een bijzonder bankje geplaatst in het hertenkamp in Kollum door gemeentewerken. Het is een cadeau van de gemeente Kollumerland c.a. als afscheidscadeau.

Ieder dorp in de gemeente krijgt van de gemeente een bankje cadeau. De bank is gemaakt door leerlingen van de leergangen Bouw VMBO- Basisberoeps en VMBO- Kaderberoeps van het Lauwers College in Kollum. De afgelopen maanden hebben zij tijdens een leerproject deze bankjes zelf ontworpen en geproduceerd.

De bankjes bestaan uit twee zetels met een tafel die is ingericht als dambord . De zelf ontworpen damschijven zijn geproduceerd met behulp van een 3D-printer.

20190503-hertenkamp-9-1024x581

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum