Veenstra HJ Timmer- en Onderhoudsbedrijf

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Ermeline 37
9291 JK Kollum


Tel: 06 128 579 16


info@hjveenstra.nl
www.hjveenstra.nl

H.J. Veenstra is een in 2008 opgericht allround timmerbedrijf. Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit en houden van een persoonlijke benadering. Inmiddels hebben wij een klantenkring opgebouwd die bestaat uit particulieren en diverse bedrijven.

Wij richten ons op alle voorkomende werkzaamheden in de bouw. Van klein onderhoudswerk, timmerwerk tot een complete verbouwing. Wanneer u contact met ons opneemt voor uw plannen komen wij geheel vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken en kijken samen naar de mogelijkheden afgestemd op uw situatie. Indien gewenst maken we naar aanleiding van het gesprek een vrijblijvende offerte.

Mocht u zelf een deel van de werkzaamheden uit willen voeren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier kunnen kosten bespaard worden. Ook kunt u bij ons terecht voor professioneel bouwmateriaal tegen een scherpe prijs.

Timmerbedrijf H.J. Veenstra kan u verder helpen bij het realiseren van uw plannen. Neemt u gerust contact met ons op!

AGENDA

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 22 tot 24 augustus 2024.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum