Raderwerk Kringloopwinkel

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Voorstraat 122
9291 CN Kollum


Tel: 0511 700 204


pr@werkpro.nl
www.raderwerk.nl

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag
10.00-17.00 uur

Raderwerk is het werk- en activeringscentrum van de gemeenten Achtkarspelen en Noardeast-Fryslan. Raderwerk is altijd in beweging: doorstroom van mensen, doorstroom van goederen. De missie van Raderwerk is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te geven op een toekomst met werk, door activiteiten aan te bieden die passen bij zijn/haar mogelijkheden.

Deze activiteiten vinden plaats in en rond de kringloopwinkels in Buitenpost en Kollum en ons Kollumer demontagebedrijf. In onze winkels vind je een ruime sortering van goede en betaalbare gebruikte goederen. Van serviesgoed tot huishoudelijke apparaten en van meubels tot kleding.

Raderwerk is onderdeel van WerkPro.

AGENDA

Maandag 30 Mei

Avondvierdaagse

Maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni organiseert Balanza Beweegcentrum Kollum de traditionele avondvierdaagse in Kollum! We starten maandag 30 mei om 18.00 op de parkeerplaats achter het van Balanza Beweegcentrum aan de Voorstraat 32 in Kollum.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum