Praxis Bouwmarkt

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Jumaweg 2
9291NA Kollum


Tel: 0511 - 45 10 80


Vm-276@praxis.nl
https://www.praxis.nl/store/Kollum

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 20:00 uur
Woensdag: 09:00 - 20:00 uur
Donderdag: 09:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

In 2019 opende Praxis haar deuren aan de Jumaweg in Kollum. Praxis is dé bouwmarkt in Kollum waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klus artikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Praxis Kollum vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg. We zijn bijna elke dag open, maar voor de zekerheid bekijk je onze website voor een overzicht van alle openingstijden en koopzondagen van Praxis Kollum. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat.

Sterk in laminaat, verf en gereedschap
Bij de Praxis in Kollum vind je alle bouwmaterialen, gereedschap en accessoires om je huis nog mooier te maken. Zowel de beginnende als de ervaren makers kunnen bij Praxis Kollum terecht voor hun klus benodigdheden. Ga je de muren van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Wil je dat oude tapijt nu eindelijk eens verwisselen voor een mooie laminaatvloer? Of vind je het gewoon leuk om je eigen tuinmeubelen van steigerhout te maken? Praxis Kollum helpt je graag bij het realiseren van jouw klus. Ontdek het veelzijdige assortiment van de Praxis in Kollum of bekijk het aanbod online via praxis.nl.

Wil je op de hoogte blijven van leuke acties, activiteiten of ander Praxis-nieuws? Volg dan zeker de Facebook-pagina van Praxis Kollum en mis niets!

AGENDA

Donderdag 11 November

Lampionnenoptocht (11 nov. 2021)

Doe jij ook weer mee aan de gezelligste Sint Maarten optocht van het jaar? Haal je lampion maar alvast te voorschijn… Vaste traditie in Kollum is de lampionnenoptocht, zo ook dit jaar weer.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum