Bakkerij van der Bijl

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Voorstraat 88
9291 CM Kollum

Tel: 0511 453600


info@bakkerijvanderbijl.nl
www.bakkerijvanderbijl.nl

Openingstijden

ma 08:00 – 18:00
di 08:00 – 18:00
wo 08:00 – 18:00
do 08:00 – 18:00
vr 08:00 – 21:00
za 08:00 – 17:00
zo Gesloten

Als je in de vroege morgen in de richting van bakkerij van Van der Bijl loopt, komt de heerlijke geur van vers gebakken brood je tegemoet. Vanaf 8 uur ‘s ochtends is de winkel open, maar in de nacht worden de verse broden en broodjes al gebakken.

“Je maakt van de beste grondstoffen de meest lekkere en mooie producten, die vervolgens vers in de winkel worden verkocht. Dát is het mooiste van dit prachtige bakkers vak!”

In 1965 zijn Auke en  Hannie van der Bijl begonnen met de bakkerij aan de Voorstraat in Kollum.  En nu is de bakkerij nog altijd in het bezit van familie van der Bijl. De mooie authentieke bakkerij van 50 jaar geleden is nu een bakkerij welke niet alleen voor locatie Kollum bakt, maar ook voor de 4 andere filialen die er met de tijd bij zijn gekomen. Het authentieke en sfeervolle van toen is wel gebleven. “Dat stukje belevenis vinden we erg belangrijk en we hopen dit in de toekomst ook uit te kunnen bouwen”

Wat niet onbenoembaar mag blijven zijn de specialiteiten van de bakkerij. Neem bijvoorbeeld de Fryske specialiteiten zoals Fryske sûkerbôle, Fryske dùmkes of de Fryske verleiding. De specialiteiten, net als de dagaanbiedingen, zijn te vinden op de website van Bakkerij van der Bijl.

Na maanden verbouwing werd de bakkerij van A. J. van der Bijl in 2017 feestelijk heropend. De winkel is tweemaal groter geworden door het pand er naast er bij te betrekken. De oude details aan de buitenkant zijn weer prachtig gerestaureerd zoals de stenen muur en de oude voordeur, het gehele aanzien is weer terug. In een prettige sfeer voorziet de bakkerij nu ook in een eigen lunchroom met volop lekkernijen en koffie en thee. Dus kom langs, proef, beleef en laat je verassen!

Bakkerij A.J. van der Bijl, uw warme bakker met de grootste sortering in brood, koek en banket!

AGENDA

Van vrijdag 21 april tot en met donderdag 27 april 2023 staan de jaarlijkse Kollumer Kaasdagen weer gepland. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld voor iedereen. Dus…… Net stinne, mar Hinne!!

Tickets: Klik hier

Tickets: Klik hier

Tickets: Klik hier!

Tickets: Klik hier!

Kollumer Kaasdagen

Kollumer Kaasdagen

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum