Avondvierdaagse feestelijke afgesloten in Kollum

Terug naar homepagina

Avondvierdaagse feestelijke afgesloten in Kollum

Geplaatst op: 04-06-2022

KOLLUM – Donderdag 2 juni werd de avondvierdaagse in Kollum op een feestelijke manier afgesloten. Op de Voorstraat waren een aantal verrassingen, bij speciaalzaak Hilboezen kreeg men een traktatie en iedereen werd op een ijsje getrakteerd bij lunchroom De Pruttelpot, aangeboden door de HIM, en bij de kerk stond een draaiorgel om het wat op te vrolijken.

Op deze avond kreeg iedereen in ruil voor je ingevulde stempelkaart een medaille. Om een medaille te verdienen moest je drie avonden mee lopen. De organisatie was in handen van Beweegcentrum Balanza Kollum. Ook gingen ze dit jaar op zoek naar letters. Onderweg kwamen de lopers deze letters tegen die op de stempelkaart genoteerd konden worden. Aan het einde van de week kwam er een zin tevoorschijn. Dat was: Balanza maakt bewegen leuker.

Er waren voor de kinderen een springkussen en de muzikale omlijsting werd verzorgd door Jan Beets met de Moonlight Drive-in Show. De organisatie kan terugkijken op een mooie week met prachtig weer. Maar dit was niet mogelijk geweest zonder de vrijwilligers die de hele week hebben geholpen.

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Donderdag 18 Augustus

Bouwvakfeest Kollum 2022

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 18 tot 20 augustus 2022.

Bouwvakfeest 2022

Bouwvakfeest 2022

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum