Avond vol show, muziek en dans met TLM

Terug naar homepagina

Avond vol show, muziek en dans met TLM

Geplaatst op: 26-02-2024

KOLLUM – Vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 februari organiseerde Tamboer-, Lyra- en majorettekorps (TLM) Kollum ook dit jaar weer twee muzikale avonden. Op vrijdag en zaterdagavond werd door de leden van TLM in Theater De Colle in Kollum weer een spetterende avond vol show, muziek en dans neergezet. Het thema van dit jaar was “Magic World” met een programma vol verrassingen. De organisatie lag opnieuw in de vertrouwde handen van de oud-leden van TLM. De presentatie was in handen van Elske Hoekstra. “Je merkt dat de optredens van TLM de inwoners van Kollum met elkaar verbindt, het was weer geslaagd”

Door de inzet van de leden en natuurlijk niet te vergeten de vele steun van de sponsoren en vrijwilligers was er ook dit jaar weer een muzikale avond mogelijk. Met twee volledig uitverkochte zalen opleverde. De uitvoeringen dragen ook bij aan een stuk regio promotie. Het zet Kollum en Noardeast-Fryslân op de kaart.

AGENDA

Met trots kondigt de Kollumer Tennis en Padelclub de 40e editie van het Midzomertoernooi aan, dat plaatsvindt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juni 2024. Al sinds 1983 wordt dit gezellige toernooi georganiseerd rond de langste dag van het jaar.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum