Afhaalverhalen in Kollum

Terug naar homepagina

Afhaalverhalen in Kollum

Donderdag 30 Mei

KOLLUM – Afhaalverhalen wordt een voorstelling in 6 dorpen in Friesland: Kollum, Beetsterzwaag, Opeinde, Gorredijk, Akkrum en Workum. Tijdens de voorstelling gaat het publiek met elkaar aan tafel en maken ze via kleine gerechtjes kennis met verhalen, rituelen en gebruiken uit de verschillende culturen.

Amuse bij de plaatselijke Chinees
De voorstelling start bij het plaatselijke Chinees-Indische restaurant, in Kollum dus bij de Golden River. Hier krijgt het publiek onder het genot van een amuse de eerste scène te zien. Vervolgens wandelen we met het publiek naar Pro Rege, waar we gezamenlijk aan tafel gaan en 3 verschillende (wereldse) gerechten proeven. Bij elk gerecht wordt een vertelling/scène ontwikkeld samen met de kookliefhebbers/koks, uiteraard passend bij het gerecht en het verhaal. Bereid je voor op een kleine wereldreis door eigen dorp, waar elke hap een nieuw verhaal vertelt en we samen de rijkdom aan culturen en smaken vieren en elkaar zo beter leren kennen.

De voorstelling vindt plaats op 30 en 31 mei 2024 in de Colle te Kollum, in samenwerking met Golden River. Voor meer info zie ook: www.firmadraaijerendevries.nl/project/smaken-gezocht 

AGENDA

Donderdag 30 Mei

Afhaalverhalen in Kollum

Afhaalverhalen wordt een voorstelling in Kollum. Tijdens de voorstelling gaat het publiek met elkaar aan tafel en maken ze via kleine gerechtjes kennis met verhalen, rituelen en gebruiken uit de verschillende culturen. De voorstelling start bij het plaatselijke Chinees-Indische restaurant, in Kollum dus bij de Golden River.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum