Zomerprogramma 2020 in Kollum

Terug naar homepagina

Zomerprogramma 2020 in Kollum

Geplaatst op: 09-07-2020

KOLLUM – Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek. Dit kan omdat de coronamaatregelen verder zijn versoepeld. Het feestelijke programma start op zaterdag 18 juli van 11 tot 16 uur met het trio ‘jongens van de muziek’. Het akoestisch trio zijn Rob, Ronald en Titus. Drie sympathieke en zeer ervaren muzikanten.

Op zaterdag 25 juli komt Hendrik Blom van 11 tot 16 uur naar Kollum. Hendrik is een Friese troubadour die zingt en begeleidt zichzelf op de accordeon. Troubadour Peter Krako komt zaterdag 01 augustus naar het centrum van Kollum. Zijn optreden is wederom van 11 tot 16 uur en het repertoire bestaat uit de liedjes van toen en nu en van meezingers tot aan rock classics.

Vrijdag 07 augustus vind op de Voorstraat van 13 tot 21 uur de Bouwvakbraderie plaats. Standhouders en bezoekers dienen zich echter wel te houden aan de RIVM richtlijnen, zoals vermeld op de toegangsborden. Ook is er een eenrichting looproute noodzakelijk om de onderlinge afstand te kunnen garanderen. De looproute is vanaf De Kringloop winkel aan de Voorstraat naar het oude gemeentehuis aan de Voorstraat. Een gedeelte van de Brede Reed is opgenomen in de route. Standhouders kunnen zich aanmelden via www.postmarkten.nl

Zaterdag 08 augustus is van 11 tot 16 uur Clown Bogus in het centrum van Kollum te vinden met vermaak voor alle kinderen en rond de brug wordt de Voorstraat omgedoopt tot muziekplein van 13 tot 20 uur. Diverse optredens en acts zullen u verrassen!! Op zaterdag 15 augustus van 11 tot 16 uur sluit het duo Bakker & Niehaus het zomerprogramma in Kollum af. Het duo wordt gevormd door Pieter Bakker en Sander Niehaus, die al jarenlang samen in de band Alice Springs spelen. Country, Pop, Rock (‘n Roll), en natuurlijk Ierse folk zijn de stijlen waarin deze twee ervaren muzikanten hun muziek ten gehore brengen.

De corona-regels zijn dermate versoepeld dat deze activiteiten weer mogen worden georganiseerd. Natuurlijk bent u van harte welkom, maar er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Blijf thuis als je corona gerelateerde klachten hebt (hoesten, koorts, etc). Houdt anderhalve meter afstand! Spreek elkaar ter herinnering erop aan als dat niet gebeurt. Alleen samen krijgen we het virus onder controle en wij gaan er vanuit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt.

Namens HIM Kollum heel veel plezier en een fijne vakantie!

zomer kollum 2020

AGENDA

Zaterdag 18 Juli

Zomerprogramma 2020

Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek in het historisch centrum van Kollum.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum