Zomermarkt Kollum met eenrichtingsverkeer

Terug naar homepagina

Zomermarkt Kollum met eenrichtingsverkeer

Geplaatst op: 13-08-2020

KOLLUM – Ondanks de coronacrisis werd evenals voorgaande jaren op de laatste vrijdag van de bouwvak toch de zomermarkt in Kollum gehouden. De markt werd op vrijdag 7 augustus door de ondernemersvereniging HIM in samenwerking met Postmarktorganisatie georganiseerd.

Door het prachtige weer trok de bouwvakbraderie in Kollum toch nog wel veel bezoekers maar geen top drukte, door de extreme warmte. Ook waren er dit jaar weer veel toeristen. De braderie was van 13.00 uur tot 21.00 uur op de Voorstraat. Over de gehele braderie in het centrum was er weer veel vertier, overal stands ingericht met speelgoed, kleding, bloemen, elektrische apparatuur, gereedschap, boeken, dvd’s enz. Ook voor een hapje en een drankje kon men op een terrasje terecht.

Standhouders en bezoekers dienden zich echter wel te houden aan de RIVM richtlijnen, zoals vermeld op de toegangsborden. Ook was er een één richting looproute noodzakelijk om de onderlinge afstand te kunnen garanderen. Voor de organisatie was het weer een geslaagde braderie. ,,Het is zomer toch, dus dan willen we ook zomerse temperaturen. Je hoort ons niet klagen!”, zegt Arjen Mout, voorzitter van de ondernemersvereniging.


© Video: rtvnof.nl
© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Zaterdag 24 Oktober

It Gelok fan Fryslân

Op 24 en 25 oktober komt "It gelok fan Fryslân" naar Kollum! Een avontuurlijke theatrale audio-wandeltocht die alle zintuigen opent en je laat voelen waar je allemaal gelukkig van kunt worden! Aan de hand van een speciaal voor deze wandeltocht geschreven geluksgedicht maken we een theatrale audio-wandeltocht. Voor de inwoners van Kollum, maar ook voor iedereen van ver daarbuiten.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum