Zandsculptuur en workshop Sikke-Bart Frieling

Terug naar homepagina

Zandsculptuur en workshop Sikke-Bart Frieling

Geplaatst op: 14-07-2020

KOLLUM – Vrijdag en zaterdag (17 & 18 juli 2020) komt zandkunstenaar Sikke-Bart Frieling naar het centrum (Voorstraat) van Kollum om daar een zandsculptuur te gaan maken. Elke dag begint de oud inwoner van Kollum om 10.00 uur aan zijn kunstwerk. Tevens geeft Frieling zaterdagmiddag 18 juli vanaf 13.00 uur een workshop voor belangstellenden. Deelnemers van de workshop dienen zich echter wel te houden aan de RIVM richtlijnen.

De meeste mensen kennen zandkasteel bouwen van vroeger als kind aan het stand, emmer op de kop, gracht graven en dijken aanleggen en dan wachten op de zee, die het altijd van het zandkasteel won. Maar dat zandkasteel bouwen meer is dan het kinderspel in de zandbak of het strand laat zandkunstenaar aanstaande weekend zien in Kollum. Het zandkunstwerk zal verrijzen op de parkeerplaatsen van “Hart van Kollum”, naast het oude gemeentehuis aan de Voorstraat.

Opgave voor de workshop is verplicht en kan via 06-30152089

Publiek is natuurlijk meer dan welkom, maar er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Blijf thuis als je corona gerelateerde klachten hebt (hoesten, koorts, etc). Houdt anderhalve meter afstand! Spreek elkaar ter herinnering erop aan als dat niet gebeurt. Alleen samen krijgen we het virus onder controle en wij gaan er vanuit dat iedereen ook zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt.

zandsculptuur

 

AGENDA

Zaterdag 18 Juli

Zomerprogramma 2020

Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek in het historisch centrum van Kollum.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum