Winkels Kollum bieden meer!!!

Terug naar homepagina

Winkels Kollum bieden meer!!!

Geplaatst op: 15-12-2020

KOLLUM – Vanaf dinsdag 15 december moeten de niet-essentiële winkels gedurende 5 weken hun deuren sluiten. Toch zijn er een deel niet-essentiële winkels toch open voor essentiële zaken, ook in Kollum. En veel winkels in Kollum die toch noodgedwongen dicht zijn, zijn een bezorgservice gestart. Uw bestelling kunt u gewoon telefonisch, per mail of via messenger doorgeven bij de betreffende winkels.

Bezorgdiensten en koeriersdiensten zitten zo vlak voor kerst overvol en duurt vaak dagen of langer voor uw bestelling van grote webwinkels binnen komt. Bij een bestelling bij de winkels in Kollum, komt de winkelier zelf de bezorging doen, vaak nog de zelfde dag! En u steunt hiermee gelijk de lokale ondernemers!

Steun de lokale ondernemers en koop of bestel lokaal!!

20201215 Bezorgen - kopie

AGENDA

Donderdag 07 Januari

Welkom in Kollum

In Kollum is altijd wat te doen! Door de aanhoudende coronacrisis zijn er momenteel geen georganiseerde activiteiten, maar stil zitten is er niet bij! Iedereen is welkom en ervaar wat Kollum te bieden heeft!

Gelukkig 2021

Gelukkig 2021

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum